Foto:: Jonathan Brady / PA Images / Profimedia

Telo za koje se veruje da pripada Hani Linč (16), šestoj i poslednjoj osobi nestaloj nakon što je luksuzna jahta potonula u oluji kod obale Sicilije, pronađeno je, saopštila je italijanska obalska straža.

Vinćenco Zagarola, iz italijanske obalske straže, ranije je rekao da potraga za Hanom nije bila „laka ni brza“, upoređujući potopljenu jahtu sa „zgradom od 18 spratova punom vode“.

Majk Linč, njegova ćerka Hana, predsednik banke Morgan Stenli internešenel Džonatan Blumer, njegova supruga Džudi Blumer, advokat Kliford Čens Kris Morvilo i njegova supruga Neda Morvilo izgubljeni su kada je jahta potonula u ponedeljak oko 5 sati ujutro.

Pročitajte još:

Petnaest od 22 putnika i članova posade na brodu, uključujući Linčovu ženu, Angelu Bakares, spasile su ekipe hitne pomoći nakon što je jahta pretrpela katastrofalnu štetu zbog izliva.

Grupa je pozvana na brod da proslavi pobedu gospodina Linča na sudu, nakon što je oslobođen optužbi za prevaru u San Francisku.

Inače, ranije danas je rečeno da je u Italiji pokrenuta istraga „izazivanja brodoloma i ubistva iz nehata“ u vezi sa smrću putnika sa jahte.

Potonuće jahte uled iznenadne oluje kod obala Sicilije, privuklo je i brojne teorije, s obzirom na to da je svega par dana ranije poginuo partner Majka Linča i njegov saoptuženik u slučaju za prevaru.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare