Megan Markl Foto: The Ellen Show / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, gostovala je u emisiji čuvene voditeljke Elen Dedženeris. Ceo intervju biće emitovan večeras, a voditeljka je na Tviteru obajvila najavu emisije u kojoj je otkriven deo razgovora. Supruga princa Harija otkrila je zanimljiv detalj iz života pre ulaska (a potom i izlaska) u kraljevsku porodicu.

PROČITAJTE JOŠ:

Na veb sajtu poznate emisije stoji da će „aktivistkinja i suosnivač fondacije Arčivel, razgovorati sa Elen o odrastanju i povratku u Kaliforniju, kao i o svojoj knjizi za decu ‘Klupa’, bestseleru Njujork tajmsa“.

U trejleru za intervju, koji mnogi porede sa čuvenim intervjuem koji su Megan i Hari dali Opri Vinfri, vojvotkinja govori o svojim odlascima na audicije, i otkriva da je vozila stari automobil čiji ključ nije radio.

„Otvorila bih prtljažnik i popela bih se unutra. Zatim bih ga zatvorila i otpuzala do svog sedišta. Tako sam vozila“, rekla je Megan.

Na pitanje da li ju je neko video, Megan je odgovorila: „Ne, nije, ja bih to odigrala ovako – rekla bih da tražim svoju biografiju, markere ili scenario“.

 

Megan je u emisiji govorila i o svojoj ćerki Lilibet. Istakla je da devojčici sada rastu zubi. Dodala je da traži način da joj pomogne oko bolova, na šta je Elen rekla: „Tekila za sve“.

„To je tetka Elen“, dodala je Megan.

„Zato nemam decu“, nadovezala se voditeljka.

Elen Dedženeris je prijateljica Harija i Megan i nazvala ih je „neverovatnim, najslađim parom koji je tako prizeman“. Ona ih je ranije branila kada su se suočavali sa kritikama zbog serije privatnih letova koje su koristili tokom 2019. godine.

„Zamislite da vas napadnu zbog svega što radite, kada pokušavate da učinite svet boljim“, rekla je ona.

Megan i Elen su se upoznale pre mnogo godina, prilikom slučajnog susreta u azilu za pse, gde je bivša glumica razmišljala da li da usvoji svog prvog ljubimca psa Bogarta.

Ovaj intervju je usledio osam meseci nakon što je Megan Markl dala interjvu Opri Vinfri, koji je podigao veliku prašinu. Megan i Hari su u tom intervjuu optužili neimenovanog člana kraljevske porodice za rasizam. Takođe su istakli kako ih porodica nije podržala kada je Megan imala samoubilačke misli i govorili su o zategnutim odnosima koje Hari ima sa ocem, princom Čarlsom i bratom, princom Vilijamom.

Već je kritikuju zbog intervjua sa Elen

Ekspert za kraljevsku porodicu i autorka knjige o Hariju, Andžela Levin, kritikovala je Megan zbog njene „očajničke potrebe za publicitetom“. Ističe da ovaj intervju dolazi u trenutku kada kraljica Elizabeta II, nije najbolje zdravstveno, te smatra da je ovaj intervju „nepristojan“.

Andžela dodaje da ovo nije prvi put da Megan bira „pogrešno vreme“ da se oglasi, baš kao i kada je razgovarala sa Oprom, a u tom momentu je kraljičin suprug princ Filip bio u bolnici.

„Mislim da se palata plaši svega šta bi ona mogla da kaže, jer ume da bude tako bezobrazna“, rekla je ona.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare