Foto:Tanjug/Joe Pugliese/Harpo Productions via AP

Glavna tema britanskih tabloida danas je šokantni intervju koji su Megan Markl i princ Hari dali popularnoj TV voditeljki Opri Vinfri.

Pročitajte još:

Britanski mediji kritikovali su intervju i pre njegovog prikazivanja, što zapravo ne čudi s obzirom na to da su odnosi između para i porodice već dugo burni i duboko narušeni.

Dejli mejl sporni intervju sažeo je u naslov: „Megan tvrdi da je u petom mesecu trudnoće razmišljala o samoubistvu, Kejt ju je rasplakala, a kraljevska porodica odbila je da Arčiju da titulu princa, jer su se brinuli koliko će biti tamnoput“.

Njihova veb stranica u potpunosti je posvećena izveštavanju o spomenutom intervjuu kom su posvetili čak 13 opsežnih članaka. U jednom tekstu su opisali i život vojvode i vojvotkinje od Saseksa u Sjedinjenim Američkim Državama, gde u vili vrednoj 14,5 miliona dolara uzgajaju piliće.

 

Druge novine osvrnule su se i na potencijalne posledice šok intervjua.

„Megan Markl se možda nikada neće vratiti u Britaniju nakon što je razljutila kraljevsku porodicu“, napisao je britanski San, citirajući upućene koji smatraju da su Megan i princ Hari verovatno „spalili sve mostove s monarhijom“, kada su članovima porodice odbili da otkriju detalje dvosatnog razgovora pre nego što je isti bio prikazan.

Isti tabloid Markl je „počastio“ i novim nadimkom: „Megsil“.

Štampano izdanje Dejli mirora  ukazuje na „neizmernu tugu“ prinčeva Čarlsa i Vilimama zbog šokantnog razgovora sa Oprom Vinfri.

Pročitajte i:

Hari se prošlog meseca požalio TV voditelju Džejmsu Kordenu kako mu pritisak javnosti uništava mentalno zdravlje, a u aprilu prošle godine princ i Megan su prekinuli saradnju sa četiri najveća tabloida u Ujedinjenom Kraljevstvu. Par je pojedine medije i tužio.

Markl je i u razgovoru s Oprom ponovila da postoje dvostruki standardi kada se radi o načinu na koji su mediji pisali o njoj i Kejt Midlton, vojvotkinji od Kembridža.

„Hteli su imati priče o heroju i negativcu“, rekla je ona a prenosi CNN.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar