Gledaoci napali Opru nakon intervjua s Megan i Harijem

Showbiz 08. mar. 202110:19 > 10:25
Podeli:
Foto: EPA-EFE/ALBA VIGARAY

Intervju koji su britanski princ Hari i Megan Markl dali Opri Vinfri šokirao je planetu. Komenati ne prestaju da pristižu, a osim kraljevske porodice, na meti se našla i voditeljka Opra.

PROČITAJTE JOŠ

Kada je Opra u pitanju, reakcije javnosti su podeljene što se tiče načina na koji je vodila razgovor. Dok jedni hvale njena vrhunska pitanja, drugi je oštro napadaju jer je, prema njihovim riječima, previše prekidala Megan.

Opra je ostala verna svom obećanju da će postavljati teška pitanja o svemu – rešetala je Megan: od titule, preko sina Arčija, do toga da ju je kraljevska porodica „ućutkivala“.

Mnogi gledaoci su na Twitteru pohvalili Opru jer je više puta pritiskala Megan da objasni svoje tvrdnje i ponudi konkretne detalje. Ali, drugi su izrazili frustracije jer je Opra više puta prekinula Megan pre nego je završila svoj odgovor.

„Opra mora prestati da ometa ovu sočnu pripovetku“, napisao je jedan.

„Čini li se to samo meni ili Opra neprestano prekida Megan usred rečenice koju ste zaista želeli da čujete?“, dodao je drugi.

„Opra postavlja sjajna pitanja, ali voleo bih da prestane da ometa Megan Markl. Hteo sam da čujem Meganinu priču, a ne Oprine misli o njoj“, napisao je treći.

Bilo je i onih koji su branili Oprz rekavši da je ona samo pokušavala da dobije potpune odgovore od Megan.

„Opra stvarno kopa za ove informacije, mislim da to nitko nije mogao bolje da uradi“, „Opra upravo drži masterclass o intervjuu“, „Opra postavlja direktna pitanja, nema okolišanja“, „Opra je stručnjak. Dopušta da se Markl sama uništi“, samo su neki od komentara.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar