Foto: CBS / Ferrari / Profimedia

Princ Hari i Megan Markl dali su ekskluzivni intervju TV voditeljki, glumici, autorki Opri Vinfri koji je žestoko potresao britansku javnost. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa bacili su više bombi i izneli niz šokantnih otkrića. Reakcije kraljevske porodice se čekaju - kraljica je čak ranije rekla da neće gledati intervju uživo - a mnoge sada interesuje kako je Vinfri uspela da nagovori poznati par da sa njom i milionima drugih podeli najintimnije detalje iz svog života.

Pročitajte još:

Kako je moguće da je pored svih jakih televizijskih imena u Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Američkim Državama, upravo Opri Vinfri (67) uspelo da nagovori odbegli kraljevski par da prvi put ispriča svoju stranu priče – mnogi se pitaju. Na isti način na koji je prevazišla siromaštvo koje ju je pratilo od detinjstva koje je provela u ruralnom Misisipiju i postala prva tamnoputa milijarderka na svetu, piše Njujork tajms.

U video snimku objavljenom pre intervjua Opra se prisetila da je prvo nazvala Megan kako bi joj predložila intervju u februaru ili martu 2018. godine. Londonski Tajms prenosi da su se njih dve upoznale u martu kada je Opra bila u Londonu a Megan ju je pozvala da je poseti u  Kensingtonskoj palati.

U aprilu je, pak, Opra pozvala Meganinu majku Doriju Ragland u svoj dom na ručak i jogu. Otprilike dva meseca poznanstva Oprah su bila više nego dovoljna da „zaradi“ pozivnicu za venčanje Megan i Harija, prenosi Gloria.

Nekoliko dana nakon što je par objavio da imaju nameru da se povuku sa kraljevskih dužnosti, Opra se suočila s teškim optužbama. Naime, glasno se govorilo kako je upravo ona kriva što su Megan i Hari odlučili da napuste Ujedinjeno Kraljevstvo i život nastave na drugom kontinentu. Popularna voditeljka je te glasine brzo demantovala.

Slučajno ili ne, na kraju su se Megan i Hari preselili blizu njenog imanja u Montesitu. Opra ih je preko društvenih mreža prozvala svojim susedima i silno nahvalila kompanije i proizvode u koje je Markl uložila novac.

BONUS VIDEO

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar