Foto:Tanjug/Joe Pugliese/Harpo Productions via AP

Ekskluzivni intervju koji su princ Hari i Megan Markl dali Opri Vinfri uzburkao je britansku javnost. Reakcija kraljevske porodice se čeka, a poznavaoci prilika kažu da ovo nije kraj i da se može očekivati još šokantnih otkrića.

Pročitajte još:

Karolin Feradej, novinarka koja dugo prati kraljevsku porodicu kaže da ima još mnogo materijala koji nije emitovan, što znači da ovo nije kraj šokantnih otkrića.

Ovo je bila predstava od početka do kraja. Hari i Megan su se poneli sebično, bacili su bombu na kraljevsku porodicu i pokazali veliko nepoštovanje prema našoj zemlji, smatra Robert Džobson, autor knjige o princezi Dajani. On je naveo da su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa izneli „ozbiljne i uznemirujuće optužbe znajući da monarhija ne može da im uzvrati udarac“.

„To nije šoubiznis, već gruba uvreda za britanski narod. Napali su instituciju, optužili kraljevsku porodicu za rasizam ali nisu izneli konkretno ime. To je kukavičluk“, dodao je Džobson.

Sa druge strane, Rasel Majers, urednik Dejli mirora smatra da neke elemente intervjua treba shvatiti ozbiljno i da na njih treba reagovati. „Kada se kraljica probudi i pogleda intervju, biće skrhana. Hari i Megan su popljuvali gotovo svakog člana kraljevske porodice“, rekao je Majers.

Sigurna sam da će za nekoliko godina Hari zažaliti što je pristao na ovakav intervju. Ni on ni Megan nemaju nikakvu emocionalnu inteligenciju, smatra Angela Levin koja je napisala knjigu o princu Hariju.

Britanski gledaoci su posle šokantnog intervjua zatražili da se Hariju i Megan odmah oduzmu titule vojvode i vojvotkinje.

Poznati TV voditelj Pirs Morgan, poznat po oštrom jeziku, optužio ih je da su „izdali kraljicu“.

„Apsolutno sramotan potez! Ovakve podle, destruktivne i samodopadne gluposti očekivao sam od Megan Markl, ali šokira činjenica što je Hari dopustio da se ruše njegova porodica i monarhija. Hari kao da želi da Amerika i ostatak sveta mrze i njegovu porodicu i monarhiju i njegovu zemlju“, naveo je Morgan.

Prijatelj para i bivši specijalac Din Stot stao je, pak, iza para. On je BBC-u rekao da ne misli da će Hari zažaliti zvog intervjua jer su neke stvari „morale da se kažu“, kada je reč o mizoginiji i zatucanosti unutar kraljevske porodice.

BONUS VIDEO

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar