Nosilac liste "Za budućnost Nikšića" Marko Kovačević saopštio je danas da će na pregovore o formiranju vlasti u Nikšiću pozvati predstavnika Demokrata Moma Koprivicu, kao i predstavnicu liste "Crno na bijelo" Tatjanu Đurišić Bečanović.

POGLEDAJTE JOŠ:

„S obzirom da su građani Nikšića juče potvrdili svoje opredeljenje od avgusta prošle godine i da je DPS poražen na lokalnim izborima, kao nosilac liste koalicije ‘Za budućnost Nikšića’ ću pozvati danas svog kolegu, nosioca liste ‘Mir je naša nacija’ Moma Koprivicu, da se već sutra sastanemo i da što pre dogovorimo formiranje lokalne vlasti“, saopštio je Kovačević.

On dodaje da će na sastanku sa Koprivicom predložiti da se pregovorima priključi i lista „Crno na bijelo“, čija je predstavnica Tatjana Đurišić Bečanović.

„Neophodno je da ovaj deo posla završimo što pre kako bi krenuli zajedno u posao oporavka našeg grada, jer građani Nikšića to od nas očekuju“, rekao je Kovačević.

Na jučerašnjim izborima u Nikšiću, lista „Evropski put za Nikšić“ osvojila je ukupno 18 mandata. Na drugom mestu nalazi se lista „Za budućnost Nikšića“, sa 11 osvojenih mandata.

Lista koju predvodi Kovačević želi formiranje koalicije sa Demokratama, koji su osvojili 10 mandata, i njihovim kandidatom za gradonačelnika- Momom Koprivicom.

„Crno na bijelo“, ukoliko se priključi pregovorima, u koaliciju donosi jedan mandat.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar