Momo Koprivica Foto: Printscreen/YouTube/Demokratska Crna Gora

Nosilac liste "Mir je naša nacija" Momo Koprivica rekao je večeras nakon objavljivanja izbornih rezultata da "je ovo pobeda na kvadrat" i čestitao oslobođenje Nikšića.

„I od večeras je slobodan, oslobođen od kriminalnih hordi Brana Mićunovića i Zorana Lazovića. Pobedili smo osmehom, olovkom, mudrošću i hrabrošću. DPS će dugo biti u opoziciji, a meni je čast što sam predvodio listu koja je zadala udarac DPS-u“, kazao je Koprivica.

POGLEDAJTE JOŠ:

Istakao je da „je ovo pobeda na kvadrat“, pobeda svih građana Nikšića, građanskih, progresivnih snaga. Po njegovim rečima, koalicija „Mir je naša nacija“ je doživela najveći mogući rast glasova u odnosu na parlamentarne izbore za oko 4,5 hiljade.

„Borili smo se svojim kadrovima, bez pomoći sa strane. Ovim rezultatom dokazali smo kako treba da se oblikuje politička scena, zato smo mi jedini koji smo doživeli rast a svi ostali pad. Ovaj rezultat je garancija da je sačuvana državna vlast i dat je impuls za državnu Vladu“, rekao je Koprivica.

Zahvalio se svim članovima, predsedniku Skupštine i Vlade na porukama mira, Upravi policije koja je nakon smena pokazala „kako se pravovremeno reaguje“ i pozvao sve članove i simpatizere da kući slave.
***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar