Foto: EPA-EFE/Chris Kleponis, EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Donald Tramp nije javno govorio o intervjuu Harija i Megan jer ne želi da prođe kao britanski voditelj Pirs Morgan, tvrdi njegov bivši pomoćnik, prenosi Dejli mejl.

PROČITAJTE JOŠ:

Trampov bivši starije savetnik Džejson Miler govorio je o Trampovom mišljenju o intervjuu koji su Saseksi dali Opri, dok je bio u podkastu Stiva Benona u sredu.

Miler je rekao da mu je Tramp rekao da može da „napravi malu vest“ tako što će da podeli njegovu rekaciju na intervju, ali je na kraju zaključio da to nije dobra ideja.

„Kada sam jutros razgovarao sa njim, on je rekao: ‘Da, Megan nije dobra. Rekao sam to i to sada svi vide'“, rekao je on.

„Ali shvatate da ako bilo šta negativno kažete o Megan da ćete loše proći. Pogledajte Pirsa Morgana“, prisetio se Miler.

Morgan je napustio svoju emisiju „Dobro jutro Britanijo“ prošle nedelje, usled kritika zbog njegovih kontroverznih komentara u vezi intervjua. On je naveo da nije poverovao ni reč od onoga što je Megan govorila o rasizmu i suicidnim mislima kada je bila trudna sa Arčijem.

Tramp je i ranije govorio protiv Megan, a svi se sećaju kada ju je nazvao „gadnom“ 2019. godine.

Meler koji je radio glavni Trampov portparol tokom kampanje 2016. godine, i kao njegov savetnik u kampanji 2020. godine, rekao je da mu je Tramp poručio: „Ja sam u timu Pirs. Pirs je najbolji, on je najveći i pokušali su da ga skrajnu jer je kritikovao Megan Markl“.

Mediji su preneli da se Megan Markl žalila upravi ITV zbog komentara koje je javno izneo Pirs Morgan, jer smatra da oni mogu da imaju uticaj na pitanje mentalnog zdravlja uopšte i za sve one koji pokušaju da se izbore sa sopstvenim problelima.

Tramp i Saseksi imaju dugu istoriju loših odnosa.

Tramp je 2020. godine ova govorio o odluci Harija i Megan da napuste kraljevsku porodicu: „Mislim da je to tužno. To je tužno. Kraljica je sjajna žena“.

Tramp je „udario“ na Megan prošle jeseni kada su ona i Hari komentarisali američke izbore, što su mnogi protumačili kao podršku Džouu Bajdenu.

„Ja nisam njen fan“, rekao je tada Tramp.

„Rekao bih i ovo, a verujem da je ona to i ranije čula – želim puno sreće Hariju, jer će mu trebati“, dodao je on.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar