Adnan Dibrani Foto: Wikimedia Commons/Nathalie Beser

Šezdesetdvogodišnja K. K. stradala je juče oko 11.20 sati nakon što je sa dvomesečnim unučetom u naručju, uskočila u reku Moraču. Beba je preživela, i to zahvaljujući albanskom poslaniku u švedskom parlamentu Adnanu Dibraniju, koji se zadesio na licu mesta.

Beživotno telo bebine bake izvučeno je iz vode nedugo nakon što je, tvrde nezvanično iz policije, odlučila da s njim ode u smrt, pišu Vijesti.

Njenog unuka iz vode su izvukli radnici podgoričkog preduzeća “Zelenilo” Aldin Ibrahimović i Almir Mujak, kojima je pomagao Demaj Spejtim.

Na kraju je Adnan Dibranij uspeo da istisne bebi vodu iz pluća i praktično je oživi.

”Vijestima” je iz Uprave policije rečeno da su njih trojica nadomak Mosta Blaža Jovanovića, obavljali radne zadatke, kada su videli da je beba u vodi. Prema istim informacijama, Ibrahimović i Mujak potrčali su ka reci i izvukli dečaka na obalu.

Nedugo nakon toga, na obalu Morače stigla je ekipa Službe hitne medicinske pomoći, koja je bebu transportovala u dečju bolnicu.

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti”, beba je van životne opasnosti.

Pročitajte još:

Gotovo istovremeno dok je ispod Mosta Blaža Jovanovića trajala borba za život, roditelji dvomesečnog djeteta panično su ga tražili.

Iz kuće su izleteli nakon što je majki dečaka navodno stigla uznemirujuća poruka od šezdesetdvogodišnjakinje…

Pripadnik Uprave policije, koji je bio van dužnosti, odvezao ih je do dečje bolnice.

BONUS VIDEO Nezapamćen zločin u Nemačkoj – devojčicu (12) izbole vršnjakinje