Foto: Brass/LOCAL NEWS X/TMX/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Posetioci jednog zabavnog parka u Viskonsinu dobili su i veću avanturu od one kojoj su se nadali, kada se rolerkoster zaglavio usred vožnje i ostavio ih da vise naopačke.

Osmoro ljudi je ostalo zaglavljeno kada je mehanički kvar zaustavio vožnju u zabavnom parku u Кrendonu, Viskonsin, saopštila je vatrogasna služba.

„Došlo je do mehaničkog kvara i rolerkoster se zaglavio u uspravnom položaju. Kontrolu su nadležni nedavno izvršili“, rekao je kapetan vatrogasne službe Brenan Кuk za CNN podružnicu WJFW.

Vatrogasac koji nije bio na dužnosti, ali koji je obučen za spasavanje pomoću užadi, našao se na licu mesta i savetovao je vatrogasnu jedinicu Кrendona o potencijalnim opcijama spasavanja, navodi se u zajedničkom saopštenju vatrogasne službe i Odreda za spasavanje oblasti Кrandon u utorak, prenosi N1.

Foto: Brass/LOCAL NEWS X/TMX/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zbog visine rolerkostera, korišćena je specijalna oprema i spasilački timovi, navodi se u saopštenju.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, na kamion sa merdevinama čekalo se 45 minuta, a Vatrogasnoj službi Кrandon u spasavanju su pomogli vatrogasci iz tri grada.

Prva osoba se vratila na tlo oko dva sata nakon što su ekipe hitne pomoći pozvane. Poslednji zarobljeni posetilac je izbavljen više od tri sata nakon što je vožnja prekinuta.

Foto: Brass/LOCAL NEWS X/TMX/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Hitna pomoć je zbrinula devet pacijenata, a jedna osoba je prevezena u bolnicu, navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO: Snimak pucnjave u Nešvilu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar