Foto: Ajdin Kamber/Shutterstock

Jedna osoba je poginula u direktnom sudaru dva vozila, koji se dogodio danas kod tunela Učka. Nekoliko osoba je povređenp te im je pružena lekarska pomoć. Saobraćaj je tokom istrage bio prekinut, a ponovno je uspostavljen jutros oko 7.30.

„U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas, 19. avgusta oko četiri sata na autoputu A8 u blizini tunela Učka, smrtno je stradao 37-godišnji državljanin Nemačke. Prema dosad utvrđenim podacima poginuli je išao iz smera Pule u smeru Matulja i nepropisno se kretao trakom namenjenom za saobraćaj vozila iz suprotnog smera, pa je došlo do sudara s vozilom koje se propisno kretalo u smeru Pule. Vozač (37) je preminuo na mestu saobraćajne nesreće“, navedeno je u policijskom saopštenju.

Pročitajte još...

Zbog zadobijenih povreda u KBC Rijeka prevezeno je jedno dete i dvoje putnika, od 53 i 60 godina, iz vozila stradalog vozača kao i vozač (25) i dva putnika, od 32 i 33 godine, iz drugog vozila, prenosi Index.hr.

Svi povređeni su nemački državljani, a prema dosadašnjim saznanjima neki od njih su zadobili teške povrede. Policija nastavlja s istragom svih okolnosti ove saobraćajne nesreće.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar