Nemačka pucnjava u Minhenu u blizini Nacističkog centra za dokumentaciju i izraelskog generalnog konzulata u Minhenu Foto:Tanjug/Simon Sachseder/dpa via AP

Tragičan događaj koji se odigrao u petak uveče u Lajpcigu, u kom je sedmogodišnja devojčica preminula od zadobijenih uboda, šokirao je i uznemirio kako lokalno stanovništvo, tako i širu javnost. Devojčica, poreklom iz Srbije, preminula je ubrzo nakon što je, prema sumnjama, njena trinaestogodišnja sestra nanela smrtonosne povrede oštrim predmetom, najverovatnije nožem.

Incident se dogodio u večernjim časovima, a iz policije navode da je starija sestra sama pozvala hitnu pomoć i policiju u 19.15 sati.

Po dolasku na mesto događaja, hitne službe su zatekle sedmogodišnju devojčicu u teškom stanju, s višestrukim ubodnim ranama, i odmah je prebacile u bolnicu. Nažalost, uprkos naporima lekara, devojčici nije bilo spasa.

PROČITAJTE JOŠ:

Komšije o porodici

Komšije su ispričale da nisu poznavale porodicu dobro, iako su često viđali majku kako kuva kraj otvorenog prozora. Stanari navode da nikada nisu znali koliko osoba živi u stanu u kojem se dogodila tragedija, jer su često primećivali različite ljude. Jedan od komšija izvestio je da nije znao ko tačno stanuje u zgradi, prenosi Bild.

Istraga još uvek traje i pokušava da utvrdi šta je prethodilo ovom nesrećnom događaju.

Roditelji nisu bili kod kuće

Za sada je poznato da roditelji nisu bili kod kuće u trenutku napada, a osumnjičena devojčica je prebačena u specijalnu kliniku, gde se trenutno nalazi pod stručnim nadzorom i još nije bila saslušana. Tela sedmogodišnje devojčice biće poslato na obdukciju kako bi se dodatno rasvetlile okolnosti ove tragedije.

BONUS VIDEO: 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar