Foto:BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia; CBS / Ferrari / Profimedia

Američka preduzetnica i rijaliti zvezda Bitni Frankl (50) odlučila je prikupi malo slave na račun Megan Markl. Sada je više nego ikada prate paparaci. A zašto?

Pročitajte još:

Naime, Bitni Frankl je poslovna žena koja je sama stvorila svoje bogatstvo, a uz to je i TV producent, višestruka autorkaa bestselera Njujork tajmasa, osnivač i izvršna direktorka Skinigrl-a, lajfstajl brenda koji nudi praktična rešenja za žene.

Nedavno je lansirala kolekciju Skinigrl Džinsver, koja je rasprodata u prvih nekoliko sati nako puštanja u prodaju.

Bila je deo popularne serije “Prave domaćice Njujorka“,  a gostovala je i u ABC-ovom “Šark Tanku”.

Proglašena je za jednu od Top 100 najmoćnijih zvezda po izboru Forbsa, zato što uvek prepoznaje poslovne prilike.

Bila je popularna i pre “Megan skandala”. Njeno bogatstvo procenjuje se na preko 70 miliona dolara.

U 2021. neto vrednost svog bogatstva Frankel je povećala tri puta u odnosu na sredinu 2019. godine. Čak i u pandemiji, Bitni stvara zaradu, ali i slavu.

Naime, Bitni je žestoko napala Megan Markl zbog intervjua koji je dala Opri Vinfri, ocenjujući vojvotkinju kao „prilično nepoznatu glumicu“ koja sada zarađuje „stotine miliona dolara“, jer je kratko bila na položaju starijeg člana kraljevske porodice.

Ubrzo je postalo i jasno zašto ne podnosi Megan. Naime, zvezda serije “Prave domaćice Njujorka” svojevremeno je izlazila s Meganinim bivšim suprugom, producentom Trevorom Engelsonom. Stoga je njena Tviter tirada postala još zanimljivija.

„Suza suzu stiže“, tvitovala je Frankel, a ubrzo zatim ocenila je i vojvotkinjinu karijeru modela u šou “Dil or No Dil”.

„Stvarno je teška muka biti model u šou programu, imati venčanje koje je bilo enormno skupo i dve cele godine biti kućna prijateljica sa Oprom dok ti ona stoji  na brzom biranju, a onda maznuti i 7 milona za intervju, i još hiljade u dogovorima s medijima”, napisala je Frankel.

Nije poverovala u njihovu želju da žive mirnim životom podalje od svetla reflektora.

„Ovo svakako nije način da se izbegnu natpisi u novinama, jer se želi privatnost“, napisala je Frankel poručivši dežurnim kritičarima da ona nikada nije prezala od davanja mišljenja.

A onda se kasnije na Tviteru izivinjavala Megan. Ali već je bilo gotovo. Etiketirana je kao jedna od glavnih Meganinih mrzitelja i pažnja medija se naglo usmerila prema njoj, jer javnost voli skandale.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar