Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

"Sačekaćemo da vidimo dokle ide spremnost Aleksandra Vulina i političke vrhuške da skrivaju ime bahatog sina - ubice deteta i pešaka nasred trotoara. Mi znamo ko je u pitanju", rekla je za Nova.rs potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

Podsetimo, 4. januara je vozač audija je usmrtio u Nišu dečaka Andreja P. (12) i oca troje dece Dejana Ilića (48). Prema navodima očevidaca, “audi” se kretao velikom brzinom niškim Bulevarom Medijana. Nesreća se dogodila oko 21 čas, a svedoci tragedije preneli su da je prizor nesreće bio stravičan.

Pročitajte još...

“Stravično. Auto je brzo išao, proklizao. Ljudi koje je udario od siline udarca preleteli preko ograde kraj puta”, preneli su očevici tragedije.

Govoreći o pomenutoj nesreći, potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić za Nova.rs kaže da zna čime se bavi porodica osumnjičenog da je izazvao saobraćajnu nesreću i kome je politički bliska. Ona je rekla da će sačekati da vidi koliko će ministar policije Aleksandar Vulin biti spreman da zataškava ovaj slučaj

Pročitajte još...

„Znamo ko je i čime se bavi porodica i kome je politički bliska, ali sačekaćemo da vidimo dokle ide spremnost policije i Vulina kao političke vrhuške da skrivaju ime bahatog sina – ubice deteta i pešaka nasred trotoara! Njihova je obaveza to ime saopšte i njihova je dužnost da obrazlože zašto nisu reagovali na višednevne prijave Nišlija istog ovog lica i njegovog divljanja po gradu i time sprečili ovu tragediju? A onda svi redom da podnesu ostavke i nikada više ne budu na mestima gde odlučuju o bezbednosti i životima ljudi“, istakla je Tepić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare