Marinika Tepić Foto:Ivan Dinić/Nova S

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić objavila je na društvenoj mreži Fejsbuk fotogorafiju na kojoj se nalazi objekat u izgradnji, napominjući da je reč o zgradi koja se nalazi u zaštićenoj zoni ispod Avalskog tornja.

„Ko to gradi na Avali silne višespratne objekte u zaštićenoj zoni ispod Avalskog tornja? Šuma iskrčena, nigde obaveštenja ko i šta zida!A tek u gradu! Neka se pripremi građevinska mafija u Beogradu i Vesićevi Stajići, Komatine, Ultra kopovi… Nastavljamo odmah posle praznika“, napisala je Tepić.

Ko to gradi na Avali silne višespratne objekte
u zaštićenoj zoni ispod Avalskog tornja?
Šuma iskrčena, nigde obaveštenja…

Posted by Marinika Tepić on Sunday, January 3, 2021

U intervjuu za naš portal, poptredsednica SSP Marinika Tepić je govorila o aferama aktuelnog režima, kao i o tome šta će biti obaveza nove vlasti nakon pada Aleksandra Vučića.

Pročitajte još...

“Mi smatramo da javne funkcionere, ukoliko se dokaže da su koruptivno delovali, treba kazniti dvostruko više u odnosu na ono što podrazumeva krivični zakonik. Nova vlast će morati da pohapsi sve one koji trenutno čine okosnicu režima, s tim što to neće raditi Marinika, već policija i tužilaštvo kad im za to pružimo dokaze”, istakla je u novogodišnjem intervjuu za Nova.rs potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić. Detaljnije čitajte u tekstu koji objavljujemo za Božić, 7. januara.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare