nesreća u nišu
Foto:BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC

Devetnaestodišnjak iz Beograda preksinoć je audijem u Nišu usmrtio dečaka Andreja P. (12) i oca troje dece Dejana Ilića (48). U njegovom vozilu na mestu suvozača bio je D. O. iz Niša (51), a na zadnjem sedištu dvoje maloletnih lica. Nakon ove velike nesreće ćerka stradalog Nišlije se na Fejsbuku obratila rodteljima koji deci kupuju besna kola.


Njenu poruku objavljujemo u celosti.

Noćas je moj otac nastradao na trotoaru, na potezu kod disa gde ga je pregazio neki devetnaetstogodišnjak, novim…

Posted by Габријела Илић on Уторак, 05. јануар 2021.

„Noćas je moj otac nastradao na trotoaru, na potezu kod Disa gde ga je pregazio neki devetnaetstogodišnjak, novim audijem, koji je imao veliku kubikažu. Napravivši niz prekršaja čime je oduzeo dva žvota. Život malog dvanaestogodišnjeg dečaka Andreja i život oca tri deteta, koja su čekala da se tata vrati iz šetnje i spremi im večeru…

Ovim putem apelujem na sve institucije koje će se baviti ovim slučajem da samo savesno rade posao i shvate i razumeju sve ono kroz šta mi žrtve prolazimo i a drugi koji se nađu u takvoj situaciji. S druge strane, apelujem na roditelje da se malo više pozabave decom, šta gledaju, ko su im uzori i gde i odakle potiče taj način, vid, ponašanja. P.S. da prestanu deci od 18 god kupuju tzv. besna kola kojima će oni da kose naše sugrađane.

Poslednji pozdrav,

Gabi, 23

Toni, 20

Teo, 5

Hvala.“

Inače, sinoć se veliki broj ljudi okupio na mestu nesreće, na Bulevaru Medijana u Nišu. Nišlije kažu da su došle na protest protiv vandalizma u saobraćaju i da je reč o spontanom okupljanju povodom sinoćne tragedije.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare