Zoran Živković Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Predstavnici koalicije "Nek maske padnu" nastavili su svakodnevne razgovore sa građanima širom Srbije, na štandovima u Beogradu i Novom Sadu.

Nakon posete Kruševcu, Kraljevu i Kragujevcu, izborni karavan koalicije Zelene i Nove stranke naišao je na topao prijem i kod Novosađana i Beograđana, a kako su istakli lideri dve stranke, Zoran Živković i Goran Čabradi, sve nas spaja zajednički cilj – iskrena i dosledna borba za Srbiju koju će poštovati svi, saopštili su iz koalicije.

Predsednik Nove stranke i kandidat koalicije „Nek maske padnu“ Zoran Živković poručio je da je kriminal u Srbiji u najužoj sprezi sa vrhom vlasti i da zato akcija Sablja 2.0 mora biti visoko na listi prioriteta odmah nakon pada aktuelnog režima.

„Naš slogan upravo ukazuje na maske laži, kriminalizacije i primitivizma režima Aleksandra Vučića. Zato je 21. jun prvi korak ka padu tih maski, kako bismo građanima razotkrili sve prevare i afere koje su deo njihove svakodnevice punih 8 godina“, istakao je Živković.

Sa njim je saglasan i lider Zelenih Goran Čabradi, koji je dodao da je tzv. zelena politika jedan od većih kvaliteta koalicije „Nek maske padnu“, ali da je preduslov za pročišćenje vazduha koji udišemo i vode koju pijemo – pročišćenje državnih institucija.

Zahvalni na srdačnom prijemu građana širom Srbije, nastavljamo obilazak ove lepe zemlje koja mora postati i ozbiljna država i još jednom pozivamo sve da nam se pridruže i podrže nas. 21. juna zaokružite broj 18! Nek maske padnu!

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar