Mila Popović Foto:Dragan Mujan /Nova.rs

Ove godine Deda Mraz ne donosi paketiće deci Čukarice, jer predsednik ove opštine nije Aleksandar Šapić kome je Aleksandar Vučić za potrebe novogodošnjih vaučera dodelio milion evra. Čelnici opštine Čukarica su kao razlog nemogućnosti dodele paketića za decu, naveli pandemiju korona virusa, navodi Mila Popović, predsednica Gradskog odbora Beograd Stranke slobode i pravde.

Apsurd je da su isti ti čelnici opštine najavili organizaciju dečije priredbe u školi „Braća Jerković“ u Železniku gde će pevati Vesićev urednik muzičke fontante na Slaviji, Leontina Vukomanović, i tada im izgleda korona preporuke nisu prepreka!? Ko je ovde lud? Mere nisu ni bitne kada Vesić poziva građane u zatvorene prostorije za potrebe funkcionerske kampanja ili pak kada pune Arenu ucenjenim narodom.

Koga oni obmanjuju da će sredstva namenjena za paketiće da budu usmerena na izgradnju dva dečija igrališta? Pa svi znaju da se odvaja 9 miliona dinara iz budžeta za održavanje igrališta po Čukarici koja su zapuštena i koja služe samo za kampanju Ane Brnabić. Sada navodno žele da grade ni manje ni više pred beogradske izbore nekakva igrališta da zamažu oči građanima umesto da dele paketiće.

PROČITAJTE JOŠ:

Ono što čelnici Čukarice zaista žele da poruče je da oni nemaju para za paketiće za decu Čukarice. Njima Vućić i Vesić neće kao Šapiću da prebace novac iz republičkog budžeta preko grada jer oni nemaju potencijalnog kandidata za gradonačelnika Beograda.

Beograđanima će se ispuniti novogodišnje želje tek 3. aprila kada više neće morati da trpe ovu nesnosnu vlast.

BONUS VIDEO: Mila Popović o metro protestu, političarima i novcu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare