Foto:Nemanja Jovanović

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin ocenjuje da tvrdnje Sulejmana Ugljanina, lidera SDA Sandžaka, da je "smrtnost kod virusa korona u porastu od kada nosimo zaštitne maske", pripadaju teorijama zavere koje ugrožavaju živote ljudi.

„Posle napada na Srbiju, pokušaja da zavadi Bošnjake i Srbe, laži o Vojsci Srbije, Ugljanin je počeo da širi teorije zavere i da ubeđuje ljude da ne nose maske“, naveo je Vulin, a saopštio PS.

Vulin je dodao da „budalaštine“ koje Ugljanin iznosi u javnost mogu da ugroze živote i da je Ugljanina, kako je kazao, neophodno „ili lečiti ili uhapsiti“.

Sulejman Ugljanin, lider stranke SDA Snadžaka, ocenio je da postoji mogućnost da su u zaštitne maske, čije je nošenje obavezno u Srbiji od pre nekoliko nedelja, možda stavljeno „po malo virusa“ što je uzrokovalo povećanje stope smrtnosti.

„Tek kada su počele maske da se koriste povećao se broj smrtnosti. A zašto? Možda je neko u tim maskama, na svaku stotu stavio malo virusa ili nekog bojnog otrova i napravio nam problem ovde“, rekao je Ugljanin.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare