Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

Pokret "Crno na belo - za pravednu Srbiju" koji je osnovao bivši potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić javnosti je predstavio politički manifest pod imenom "Velika povelja sloboda". Iza povelje su stali i Milan Veruović kao potpredsednik Pokreta, doktor Rade Panić koji vodi Sindikat lekara i farmaceuta Srbije, Vladimir Terzić iz Pokreta "Buđenje" i Dragan Guberinić iz Pokreta "Front Slobode".

„Mi smo se danas okupili ovde kao da se 30 godina znamo, jer verujemo u program, verujemo u ideju. Ta ideja je ona ideja je ona koja kaže: ‘Moramo se osloboditi straha’. Strah je okovao Srbiju. Strah je najveći saradnik ove vlasti i ovog režima“, izjavio je Vuletić.

Pročitajte još...

Anesteziolog Rade Panić je podsetio da je njegov posao, između ostalog, i da radi sa mrtvima.

„Moj posao je i da znam da i pokojnik može da se oživi. Ne uvek, ali može. A Srbija je trenutno vrlo blizu da bude pokojnik, ali ono što je opasno je da ukoliko želim da vratim pacijenta iz mrtvih, treba da reagujem u roku od tri do pet minuta. Pitanje je da li imamo više od ta tri minuta. Dakle, prošlo je 12 i vrlo je veliko pitanje ako propustimo ovu jesen i proleće, da li će Srbija postojati onako kako mi želimo i kako znamo da je postojala“, istakao je Panić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar