Zdravko Krivokapić, Aleksandar Vučić i Ana Brnabić
Zdravko Krivokapić, Aleksandar Vučić i Ana Brnabić Foto: Instagram buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poželeo je večeras dobrodošlicu premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

„Večeras smo u Beogradu poželeli dobrodošlicu premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću. Uveren sam da Srbija i Crna Gora mogu i moraju bolje da saraduju, kako na političkom nivou, tako i na polju ekonomije“, napisao je Vučić na instagram nalogu budućnostsrbije.av. .

Vučić je to napisao uz fotografiju sa Krivokapićem i premijerkom Anom Brnabić.

Krivokapić je doputovao ranije danas u dvodnevnu zvaničnu posetu Beogradu.

„Moj dolazak u Beograd treba da bude početak ili začetak nove putanje koja će biti obostrano korisni odnosi Srbije i Crne Gore i na blagostanje obe države, rekao je večeras crnogorski premijer Zdravko Krivokapić, koji je ranije danas doputovao u prvu, dvodnevu zvaničnu posetu Srbiji.

Crnogorski premijer sastao se u Beogradu i sa ambasadorima Sjedinjenih Američkih Država, Nemačke, Velike Britanije, Francuske i Italije u Srbiji, kao i sa 32 nerezidentna ambasadora u Crnoj Gori. Krivokapić je ambasadorima predstavio ekonomske planove Vlade Crne Gore, uključujući investicione potencijale i kapacitete koje država poseduje.

Krivokapić će sutra imati zvaničan sastanak sa predsednikom Vučićem, premijerkom Brnabić i s predsednikom parlamenta Ivicom Dačićem.

BONUS VIDEO: Šta čeka Zdravka Krivokapića u Beogradu – gosti Vladimir Pavićević i Zlatko Vujović

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar