Aleksandar Vučić Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić negirao je večeras da su neki od predstavnika opozicije okupljene oko "Srbija protiv nasilja" bili kod njega u Jajincima, kako je nedavno naveo predsednik stranke Srbija centar Zdravko Ponoš.

„Čuo sam da su rekli da su neki bili kod mene u Jajincima. Ne, biram društvo, niko od njih nije bio kod mene u Jajincima, niti će“, rekao je Vučić u obraćanju novinarima u Njujorku.

Vučić je rekao i kako on navodno „nije cepao“ opoziciju okupljenu oko „Srbije protiv nasilja“.

„Nisam cepao nikog. To je pitanje za njih, ali svi oni ujedinjeni znali su da gube izbore u Beogradu“, izjavio je Vučić i dodao kako je navodno sada razlika između vlasti i opozicije „deset posto, a bila je pet“.

Vučić je rekao i kako navodno ne zna „ni ko ide, ni ko ne ide na predstojeće izbore“.

Podsetimo, predsednik stranke SRCE Zdravko Ponoš je u nedelju, gostujući u emisiji „Utisak nedelje“, izjavio da je vlast sve vreme „bušila“ koaliciju „Srbija protiv nasilja“ i da su „neke vodili na vino u Jajince“, ali nije hteo da otkrije imena.

„‘Bušilo’ se sve vreme.. Oni (vlast) su pokušali sve. Neke su vodili na vino u Jajince, neke na ručak kod patrijarha (Porfirija), neke na kafu kod ambasadora“, rekao je tada Ponoš.

***

BONUS VIDEO – Zdravko Ponоš: Bušili su svo vreme, neke vodili na vino u Jajince, neke na ručak kod patrijarha

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare