Aleksandar Vučić Foto:Adem ALTAN / AFP / Profimedia

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je da još nije doneo odluku o svojoj predsedničkoj kandidaturi, ali da sada sagledavaju situaciju obzirom da je već, kako je naveo, mnogo ozbiljnih kandidata istaklo svoje kandidature.

„Teško da to može za nas da bude iznenađenje, znamo i za one koji tek planiraju da se kandiduju, a još nisu izašli sa tom kandidaturom“, rekao je on.

Upitan da prokomentariše Zdravka Ponoša kao predsedničkog kandidata koga je danas predložila Stranka slobode i pravde, Vučić je rekao da im čestita na odluci.

„Čestitam svim kandidatima, to su ozbiljni kandidati, ima ih već mnogo, to su gospodin Obradović, Vuletić, Ponoš, Škoro. Mnogo je već ozbiljnih kandidata istaklo svoje kandidature i moćne organizacije stoje iza toga“, rekao je Vučić za TV Pink.

Dodao je da se ne boji poraza i da se bori za pobedu.

„Bojim se da ne ukaljam obraz, bojim se šta je to što ostaje iza mene i zato verujem u pobedu našeg kandidata“, rekao je Vučić, dodajući da „kako god to da mi rasporedimo neko od nas će ići za predsednika, neko od nas će da bude prvi na listi za parlamentarne izbore, neko za gradonacelnika“.

„U svakom slučaju očekujem da pobedimo“, rekao je Vučić.

On je dodao da se predsednički izbori raspisuje tek početkom marta.

BONUS VIDEO: Đilas predlaže Ponoša, kandidata opozicije na predsedničkim izborima

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare