Aleksandar Antić, Aleksandar Vučić i Goran Vesić Foto: TANJUG/MILOŠ MILIVOJEVIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je prilikom obilaska radova na izgradnji deonice Novi Beograd - Surčin da je ova vlast u poslednjih 10 godina izgradila više puteva nego u vreme Josipa Broza Tita, Slobodana Miloševića i DOS-a.

„I to u vreme pandemije koronavirusa, rata u Ukrajini, krize… Ali kada me vučete za jezik, ti koje podržavate za 12 godina vlasti nisu izgradili 30 kilometara autoputeva. Tri puta sam gledao otvaranje kod Feketića. Jednom Milošević, pa onda DOS-ovci. Zašto sada kasne neki radovi. Pa gradi se više nego ikada i više nego bilo gde drugde u Evropi. I Beograd na vodi bismo završili dve godine ranije da nije bilo ometanja i hajke“, rekao je predsednik.

Pročitajte još:

Vučić je dodao da svaki put kada se nešto gradi, počnu hajke i zamerke.

„Ponosan sam i hvala vam na ovom pitanju, da pokažem razliku. Ne zaboravite autoput Požarevac-Gradište-Golubovac. Tamo idemo za tri dana, pa ću ja sve da izračunam i lepo da vam dostavim detaljno. Kaže jedan seljak, ispod Radan planine: „Lepo je ovo Vučiću, samo kasnite 70 godina“. Šta ćemo, kasnimo. Ali za puteve su potrebne pare, i uprkos ratu, krizi i poskupljenjima, mi nastavljamo da gradimo“, rekao je on.

Bonus video: Aleksandar Vučić o otpriznavanju Kosova

Komentari

Svi komentari (1)