Govoreći o boravku svog sina Danila u Republici Srpskoj, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da nije shvatio šta je smisao priče o njegovoj poseti i da on nije bio nijedne delegacije.

Govoreći o boravku svog sina Danila u Republici Srpskoj, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da su službe BiH postupile neprofesionalno i da su mediji postupili „bezobrazno“.

“Ovo je interesantna priča. Nisam shvatio šta je smisao svega ovoga sa Danilom. Šta je bila greška? To što ste rekli da je bio neke delegacije? Lagali ste. Nigde i ne piše da je deo delegacije. To su objavljivali tajkunski mediji u Srbiji, a prenosili njihovi mediji. Nije bio deo nijedne delegacije, ničega”, rekao je Vučić, a zatim zatražio od saradnika da mu “donesu fasciklu”.

Pročitajte još...

“Sad ćete da vidite dokle ide bezobrazluk svih. I domaćih i stranih medija. Za mene je neverovatan neprofesionalizam bosanskohercegovačkih službi, jer se takve stvari ne rade”, rekao je Vučić.

Vučić objasnio da je dopis poslat preko ambasade tipski dokument i da se to uobičajeno radi.

„Boris Tadić je imao iste takve dokumente. Sve je logično, u čemu je bio problem. Problem je izgleda bio u tome što je u pitanju moj sin. Evo dokumenta, za mog sina, a evo za Tadića i članove njegovog obezbeđenja“, rekao je Vučić, pokazujući papire.

On je su službe BIH pokazala nepoštovanje.

„Vi ste objavili brojeve mobilnih telefona i pištolja članova obezbeđenja mog sina. Što ste to radili, jeste li hteli da ga ubijete? U čemu je problem tu. Sva ova i mnoga druga dokumenta ću pokazati u ponedeljak u ‘Ćirilici’. Naravno da ću da se grizem i jedem za moje dvoje starije dece, jer oni od roditelja imaju samo mene. Nastavite vi to da radite, a ja ću da nastavim da dokazujem koliki ste lažovi“, dodao je Vučić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare