Foto: Nova.rs, Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić okačio je na svoj Instagram nalogu "buducnostsrbijeav" video o orlu i vranama.

Kako je naveo, video je dobio od „jednog Krajišnika“, njemu poznatog.

„Dopalo mi se. Hvala mu. Pogledajte, možda se i vama svidi“.

U videu autor priča o orlu i vranama, a nepoznati muški glas čita priču:

„Ima jedna priča o orlu i vranama. Kažu kad njega vrane napadnu, odleti toliko visoko, ne brani se nikako. Tako da one same otpadnu, jer one ne mogu dostići njegovu visinu. Pouka ove priče je – brate moj, gledaj samo naprijed, jer svojim uspjehom ćeš uništiti svoje dušmane. Idi toliko visoko da tvoji dušmani, će sami otpasti“.

Ubrzo nakon što je postavio taj post, na Instagramu se oglasio i sa još jednom porukom.

Poziv na ujedinjenje

On je naveo da je bilo mnogo toga što nas je u prethodnim nedeljama delilo i razdvajalo, te da je „vreme da se ujedinimo i da zajedno rešavamo probleme“.

„Pozivam još jedanput na razgovor sve one odgovorne u našem društvu koji dijalogom mogu da pruže šansu stabilnosti i daljem napretku naše zemlje“, rekao je Vučić u video poruci koja je postavljena na Instagramu.

On je naveo da sledeće nedelje ima mnogo međunarodnih obaveza, razgovora sa svim evropskim liderima, među kojima su i Makron i Šolc, do borbe za narod na KiM.

„Za one uplašene koji se boje i koji se pitaju hoćemo li odustati i popustiti pod pritiscima, moj odgovor je: ‘Nema predaje, i nikada predaja nije dolazila u obzir“, poručio je Vučić.

BONUS VIDEO Direktno uključenje građana u Dnevnik RTS, odzvanjale poruke: „Lopovi“ i „Vučiću, odlazi“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare