Nebojša Zelenović Protest Srbija protiv nasilja Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Nebojša Zelenović saopštio je danas da "nema razgovora sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem dok ne budu ispunjeni svi zahtevi građana" koji se nedeljama okupljaju i traže normalnu državu u kojoj će biti bezbedni svi građani i sva deca.

„Zahtevamo smenjivanje rukovodstva RTS-a zbog emitovanja programa koji afirmišu nasilje, kriminal i agresiju, oduzimanje nacionalnih frekvencija televizijama Pink i Hepi zbog kršenja zakona, promocije nasilja i nemorala, smenjivanje svih članova Saveta REM-a, kao i zabranu štampanih medija koji promovišu nasilje i objavljuju lažne vesti i krše novinarske kodekse, i ukidanje svih rijaliti programa i emisija koje promovišu nasilje, agresiju i nemoral na televizijama sa nacionalnom frekvencijom“, dodaje se u saopštenju.

Tražimo i smenjivanje ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića, direktora BIA Aleksandra Vulina i prihvatanje ostavke ministra obrazovanja Branka Ružića, navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO Građani Srbije nosili su na prsima kartone s imenima žrtava protekle decenije sistema koji nije zakazao. Podsetili su na stradale, poginule, ugnjetene.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar