Foto: Printscreen/RTS

Aleksandar Jovanović Ćuta odmah je na početku emisije "Reč na reč" na RTS 1 spočitao premijerki Ani Brnabić, inače učesnici debatne emisije, da uništava prirodu i vidi je "kao izvor prihoda". Kritici se pridružio i Boško Obradović, a pomenuta je i vila Jovanke Broz u kojoj živi premijerka Srbije.

„Vi živite u Jovankinoj vili, mi plaćamo vaše baškaranje u sred ove nemaštine i gladi, pokažite nam račune i koliki vam je infostan“, rekao je Ćuta u emisiji.

PROČITAJTE JOŠ

„Gospođo Brnabić, gde je ugalj i računi za struju?“, pitao ju je on.

Boško Obradović je potom rekao da je Vlada Ane Brnabić najveće poniženje za Srbiju.

„Vlada Ane Brnabić je najveće poniženje za Srbiju. Nikada niko za nju nije glasao, niti se ikada kandidovala za predsednicu Vlade. Pogledajte gde je Srbija sada kada je Brnabić tu. Ona ništa ne odlučuje, ona ne postoji, o svemu odlučuje jedan čovek“, rekao je Obradović na RTS.

Brnabić je odgovorila da opozicija nema nikakav plan.

„Poštovani građani, prošlo je 18 minuta od ove emisije, svi su oni Đilasova opozicija, nismo čuli ništa šta bi oni promenili ili uradili da zaštite životnu sredinu. Nismo u kafani Ćuto, malo poštovanja prema građanima. Od njih ništa nismo čuli, čuli smo samo kritike i to u odnosu na rezidenciju koje koriste zaštićene ličnosti. Zbog bezbednosti su me prebacili u Jovankinu vilu“, rekla je Brnabić.

***

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare