Aleksandar Vučić, plakat, Vučiću vrati vino ujka Donaldu
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs/Privatna arhiva

U ulici kralja Milana u centru Beograda na više mesta izlepljeni su plakati na kojima piše "Vučiću, vrati vino ujka Donaldu".

Najviše plakata izlepljeno je u samoj blizini Predsedništva Srbije na Andrićevom vencu, gde boravi predsednik Aleksandar Vučić, a jedan je zalepljen i na zgradu Agencije za sprečavanje  korupcije.

Autori ovih plakata, kao i onih od s kraja septembra na kojima je pisalo „Vučiću, vrati kamilu“ je  pokret “Ljubav, vera, nada”, potvrdio nam je predsednik te organizacije Nemanja Šarović.

On je rekao da će sutra u 11 sati ispred zgrade Predsedništva održati konferenciju za novinare na kojoj će predstaviti javnosti šta je, kako kaže, Vučić sve ukrao.

Pročitajte još...

Podsetimo, Šarović je u ranijoj izjavi za Nova.rs rekao da je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, protivzakonito zadržao, odnosno ukrao, poklon koji je dobio od predstavnika Ujedinjenih Arapskih Emirata.

“Došao sam do fotografije kad on prima kamilu i ona je zlatna. Arapima je kulturološki blisko da daju zlatne poklone. Pogledajte kutiju u kojoj se poklon nalazi, ona sama vredi neuopredivo više od tih 400 dinara”, ističe Šarović, odgovarajući na naše pitanje kako vidi to što je tadašnji ministar odbrane, Aleksandar Vučić prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije da je dobio plastičnu kamilu.

“Nezamislivo je da mu neko pokloni plastičnu kamilu i da bi on zadržao to. Da nije istina ovo što govorim, Vučić bi kroz svoju propagandnu mašineriju učinio sve da demantuje ovo što ja tvrdim. Ovo je dokazano i on ne može da izmeni izveštaj koji je predao pre osam godina. Kamila je od čistog zlata i zato ju je zadržao”, napomenuo je Šarović.

BONUS VIDEO: Slobodan Georgiev zna šta Vučiću sreću kvari

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare