Foto:Filip Kraincanic/Nova.rs

Komentarišući današnji incident u Pančevu, potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić za Nova.rs kaže da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao svoje juršnike kako bi je sprečili da pokaže dokaze o njegovim vezama s Veljkom Belivukom, zvanim Velja Nevolja.

Podsetimo, na konferenciji za novinare potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić, na kojoj je danas govorila o licima povezanim sa Veljkom Belivukom, došlo je do incidenta kada su okupljeni simpatizeri SNS nasrnuli na Tepić.

Konferencija, na kojoj je Tepić izjavila da su bakljade na krovovima zgrada u Pančevu, u znak podrške SNS, organizovali i sprovodili saradnici i članovi kriminalne grupe nedavnog uhapšenog Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, obeležena je velikim prisustvom protivnika njene politike.

Pročitajte još...

Takođe, konferenciju je obeležio bizaran i nasilan incident, kad je jedan od okupljenih potpredsednicu SSP gađao živom kokoškom.

Govoreći o današnjem incidentu, Tepić za naš portal kaže da je u pitanju čist fašizam, te da je Vučić poslao svoje jurišnike da je spreče da pokaže dokaze o njegovim vezama sa Belivukom.

„On bi verovatno poslao i Velju Nevolju da nije sprečen, ali u nemogućnosti je poslao Lovrekovića da baca kokoške na mene u bednom pokušaju provokacije. Ipak, moram da kažem da ih ovaj fašizam neće spasiti od istine“, rekla je ona, najavljujući da će već sutra održati novu konferenciju za medije.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, izjavila je danas, na konferenciji za medije održanoj u Pančevu, da su bakljade na krovovima zgrada u Pančevu, u znak podrške SNS, organizovali i sprovodili saradnici i članovi kriminalne grupe nedavnog uhapšenog Veljka Belivuka.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare