Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, izjavila je danas, na konferenciji za medije održanoj u Pančevu, da su bakljade na krovovima zgrada u Pančevu, u znak podrške SNS, organizovali i sprovodili saradnici i članovi kriminalne grupe nedavnog uhapšenog Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja.

Pročitajte još...

“Ovo je čovek koji se zove Vladimir Grek, on je među uhapšenima zajedno sa Veljkom Belivukom zbog optužbe za ubistvo. U pitanju je čovek koji je snimljen 28. aprila 2020. godine kako ispred sedišta SNS u Pančevu dobija direktivu da otpočne sramne bakljade protiv opozicije i Dragana Đilasa”, rekla je Tepić, pokazujući fotografiju lica za koje tvrdi da je pomenuti Vladimir Grek.

„Ovaj čovek je očigledno bio dobar, fini momak, za koga je SNS u Pančevu procenila da je talentovan i sposoban za održavanje higijene i čistoće u gradu i zaposlila ga u JKP ‘Higijena’. U aprilu 2019. godine, Vladimir Grek, saradnik Veljka Belivuka, dobija direktivu da otpočne bakljade. U pomenutom javnom preduzeću ga je zaposlio Aleksandar Stevanović, sadašnji gradonačelnik Pančeva, a tada direktor JKP ‘Higijena’. Pošto se očigledno dobro pokazao u bakljadama, Grek je u decembru 2020. dobio posao za stalno. Dakle, pre dva meseca stalno zaposlenje od SNS, a pre pet dana robija“, rekla je ona, dodajući da je tokom svečanog otvaranja stadiona u Novom Pazaru, na kojem je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, obezbeđenje organizovala ekipa Veljka Belivuka.

“U pitanju su ljudi koji su prethodno bili na inauguraciji Aleksandra Vučića, tada su davili novinare. Mogu Vučić i njegove galamdžije da vrište do mile volje, dokazi su evidentni”, rekla je ona.

Konferenciju možete pogleda na na našoj FB stranici.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare