Na konferenciji za novinare potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić, na kojoj danas priča o licima povezanim sa Veljkom Belivukom, došlo je do incidenta kada su okupljeni simpatizeri SNS nasrnuli na Tepić.

Konferencija, na kojoj je Tepić izjavila da su bakljade na krovovima zgrada u Pančevu, u znak podrške SNS, organizovali i sprovodili saradnici i članovi kriminalne grupe nedavnog uhapšenog Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, obeležena je velikim prisustvom protivnika njene politike.

„Govori što si nervozna!“, „Gde je Novak Filipović“, „Ua Marinika“, vikali su okupljeni u Pančevu, na mestu gde je Tepić držala konferenciju za novinare. Prema rečima reportera Nova.rs, obezbeđenje je telima šitilo Tepić od nasrtaja. Neko iz mase je u jednom trenutku bacio i kokošku na potpredsednicu stranke.

Ista grupa ometala je novinarku Nova.rs dok je snimala konferenciju.

Inače, Tepić je rekla da je Vladimir Grek, jedan od uhapšenih zajedno sa Veljkom Belivukom, čovek koji je snimljen 28. aprila 2020. godine kako ispred sedišta SNS u Pančevu dobija direktivu da otpočne bakljade protiv opozicije i Dragana Đilasa.

“Dakle Velja Nevolja je valjao pre pet dana, a sada ne valja, pa je uhapšen”, rekla je Tepić, dodajući da je tokom svečanog otvaranja stadiona u Novom Pazaru, na kojem je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, obezbeđenje organizovala ekipa Veljka Belivuka.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare