Stojković: Intenzivno radimo na ujedinjavanju opozicije

Politika 01. mar. 202100:56 > 00:59
Podeli:
Biljana Stojković Foto: Nova S

Članica udruženja Skupština slobodne Srbije rekla je danas u emisiji "Utisak nedelje" da ovo udruženje intenzivno radi na ujedinjenju opozicije, kao i da je trenutna situacija u društvu neizdržljiva.

„Ta neka dekadencija koja je zahvatila ovu vlast i ceo režim se oseća. Oni menjaju svoj modus operandi“, kaže Stojković.

Na pitanje gledaoca da li Skupština slobone Srbije ima planove za predstojeće izbore, Stojković navodi da su oni već duže vreme u pripremi.

„Skupština slobodne Srbije radi na tome da se opozicija ujedini, jer ovo više ne može da se izdrži“, kazala je Stojković i istakla da su oni spremni „na svaku vrstu akcije“.

POGLEDAJTE JOŠ:

Opozicija nije pronašla zajedničko rešenje za predstojeće parlamentarne i predsedničke izbore, a Biljana Stojković kaže da postoje različita mišljenja i stavovi unutar opozicije. Ipak, najkorisnije za ostvarivanje dobrih rezultata jeste formiranje zajedničkog fronta.

Moguće je da će se opoziciji u narednom periodu pridružiti i dr Dejan Žujović, lider pokreta „Za sve moje ljude“. Žujović se u poslednjih nekoliko meseci istakao u javnom životu kao neko ko bi mogao da predstavlja opozicju, a u razgovoru sa Biljanom Stojković u emisiji „Utisak nedelje“ nagovestio je da postoje pregovori sa Skupštinom slobodne Srbije, ali još neće otkrivati konkretne planove.

 

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar