Biljana Stojković Foto:Medijski tim MORAMO

Poruke „Svi su isti“ i „Nemam za koga da glasam“ pri pomenu izbora uvukle su se u sve pore odnosa prema glasanju toliko da mogu da postanu izreke, a njihovo dejstvo je razorno, ocenila je kandidatkinja zeleno-leve koalicije "Moramo" na predsedničkim izborima Biljana Stojković i pozvala građane da uoče razlike na političkoj sceni i izađu na izbore.

„Svako uopštavanje dovodi do toga da ne vidimo ono što je novo, da ne vidimo ono što donosi razliku. Kao nikada do sada, politička scena je podeljena na staromodne političke partije sa jedne strane i autentičnu zeleno – levu koaliciju ‘Moramo’ sastavljenu od građanskih pokreta“, naglasila je Stojković.

Ona je, kako se navodi u današnjem saopštenju te koalicije, poručila da „svež nivo pristupa problemima, koji nosi direktan pristup građanima, sasvim sigurno može da podigne izlaznost na izbore“.

„Apstinenti su izgubili poverenje u stranke, opcija građanskih pokreta će napraviti razliku. Potrošene stranke, iako imaju mrežu odbora, već sada gube bitku. Kod nas u koaliciji ‘Moramo’ se sve radi i stvara na bazi aktivizma i u ime ljudi. Naša priča počela je na ulicama i trgovima kao izraz nepristajanja, a sada moramo, zajedno da stvaramo i drugačije da radimo u interesu svih nas“, poručila je Stojković.

BONUS VIDEO: Izborna Groznica: Biljana Stojković o Vučiću

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar