Dragan Marković Palma Foto:printscreen/PINK/magazinIN

Na društvenim mrežama već par dana deli se status koji je napisao izvesni Srđan Preković, obraćajući se onim medicinskim radnicima koji su, usred još uvek nerazjašnjene priče oko optužbi za pedofiliju protiv Dragana Markovića Palme, pristali da u njegovom aranžmanu odu na letovanje u Paraliju.

To da Palma svake godine vodi narod u Palmu nije nova stvar. Jagodinci, ali i školarci, novinari, privrednici, političari, Ivica Dačić, svi su proteklih godina kvasili noge u ovom popularnom letovalištu.

Ovako je to izgledalo:

I ovako:

I ovako:

Tako je red došao i na medicinske radnike. Heroje pandemije korona virusa. Sve one iz crvene zone, koji su danonoćno davali sebe kako bi se svi zajedno izborili s korona paklom. Setio se, bar nekih od njih, i političar egzotičnog nadimka kome i u Skupštini Srbije zvanično, pored rođenog imena i prezimena, dodaju ono „Palma“, s velikim P. Od 3. do 7. juna. u organizaciji Skupštine grada Jagodine, a o trošku donatora, u Paraliji je trebalo da boravi delegacija od preko 600 ljudi, u kojoj je bilo oko 500 lekara, medicinskih sestara i tehničara iz 25 zdravstvenih ustanova u Srbiji.

Ovde ima jedno međutim: Palma se poslednjih meseci nalazi pod ozbiljnim optužbama za pedofiliju.

Prema svedočanstvima nekoliko žena, o čemu je javnost uredno obaveštavala maltene jedino Marinika Tepić, on u proteklih decenija organizovao bahanalije u Jagodini, a jedna od „tačaka na meniju“ bile su i maloletne devojke „na izvolte“.

PRIČITAJTE JOŠ:

Ipak, otkako je funkcionerka Stranke slobode i pravde (SSP) objavila video u kome je čovek koji se predstavio kao anonimni bivši radnik hotela „Alfa“ u Končarevu kod Jagodine, svedočio da je navodno prisustvovao podvođenju maloletnih devojaka, suštinski se malo šta desilo. Tužilaštvo je vodili neku istragu, Palma je saslušan, ali nikakvog epiloga nema. Za ćutanje vazda spremna tužiteljka Zagorka Dolovac nije se oglašavala ni ovim povodom.

To je, možda, bilo dovoljno nekim medicinskim radnicima koji su usred nerasvetljene pedofilske afere vezane za Palmu pristali da u njegovoj organizaciji odu u čuvenu Paraliju. Tim i takvim medicinskim radnicima obraća se izvesni gospodin Srđan Preković na društvenim mrežama.

Njegov status se, popularno rečeno, širi društvenim mrežama, a mi ga objavljujemo u celosti:

 

Nova.rs pokušala je ovim povodom da stupi u kontakt s Draganom Markovićem, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare