Borko Stefanović SSP Kikinda
Borko Stefanović Foto: FoNet/SSP

Zamenik predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Borko Stefanović izjavio je danas u Kikindi da je taj grad "atar i privatni feud Milenka Jovanova" i ukazao da Kikinđani nemaju čistu vodu, da su plate niže 10 odsto od republičkog proseka i da ima 10.000 stanovnika manje nego 2012. godine, saopštio je SSP.

On je naveo da je to rezultat vlasti Srpske napredne strake, koja je zavila u crno ne samo Kikindu već i celu Srbiju.

„To je vlast koja je organizovala i štitila Jovanjicu, najveću plantažu marihuane u Evropi“, istakao je Stefanović i napomenuo da se na primeru Jovanjice najbolje vidi „ko se tu talio, kako su otimali pare i kako međusobno optužuju jedni druge za ono što su radili“.

Nakon što je sa potpredsednicima SSP Marinikom Tepić i Dejanom Bulatovićem položio venace poginulim borcima u tom gradu na Dan oslobođenja Kikinde od fašizma, Stefanović je rekao da će kao i Kikinda 1944. godine i Srbija dočekati dan oslobođenja.

„Današnji dan nije samo Dan oslobođenja Kikinde i pobede nad fašizmom, već je to dan koji u Srbiji ima mnogo veću simboliku, to je nedosanjani, nedočekani dan pravde i rešavanja problema koje imamo u našoj zemlji već decenijama“, naglasio je Stefanović.

BONUS VIDEO: Utisak nedelje: Miroslav Aleksić, Boško Obradović i Borko Stefanović

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar