Aleksandar Vučić SNS skup u Užicu Foto:TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Afera kol centar je još jedan pokazatelj otimanja budućnosti mladih ljudi i normalnog života našeg društva, smatra kopredsednica stranke Zajedno i kandidatkinja za narodnu poslanicu koalicije „Srbija protiv nasilja“ Biljana Stojković.

Kol centar Srpske napredne stranke je stravičan prikaz uništavanja perspektive mladim ljudima u Srbiji. SNS nije nikakva stranka već jedna crna rupa koja usisava i budućnost mladih ljudi“, rekla je Stojković, a saopštila stranka Zajedno.

Prema njenim rečima, ova afera još jednom pokazuje kako se novac iz javnih budžeta ne ulaže u projekte i infrastrukturu koji će obezbediti normalan život i osnažiti mlade ljude da vode naše društvo u budućnosti već da služi kao batina kojom SNS uteruje mlade u kriminal.

Pročitajte još

„Svojim koruptivnim radnjama vlast otima budućnost mladima i nudi im samo da pognu glavu i priklone se kako bi preživeli. Onima koji pokažu spremnost da postanu deo koruptivne mreže se nudi mogućnost napretka ali to je napredak u kriminalnoj mreži koji ostavlja posledice i na pojedince i na celo društvo“, saopštila je Stojković.

Ona dodaje da je kupovina glasova kriminal koji urušava celo društvo a mlade ostavlja bez ikakve perspektive.

„Normalan život je ono što je potrebno našem društvu i omladini kojoj ćemo vratiti moć da kreira svoju budućnost izvan kandži korupcije ovog režima koji sve uvlači u svoje nasilje i kriminal. To je ono za šta se bori koalicija Srbija protiv nasilja na ovim izborima“, zaključila je kopredsednica stranke Zajedno.

BONUS VIDEO Posle otkrića CINS-a, iz kol centara SNS „bez signala“: Da li je bilo kupovine glasova

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar