Foto: N1

Aktivista kraljevačkog Lokalnog fronta Vladan Slavković izjavio je da u toj organizaciji očekuju da policija i tužilaštvo odrade svoj posao, po pitanju slučaja njihovog aktiviste Predraga Voštinića, koga je, dok je vozio bicikl oborio automobil.

Slavković je za Insajder kazao da je tužilac utvrdio da je u pitanju, za sada, bilo teško delo protiv bezbednosti u saobraćaju.

„Sada očekujemo da policija i tužilaštvo odrade svoje posao i da ne nagađamo ni o kakvim stvarima koje su se dešavale i da zbir podataka koje imamo bude uvršten u optužni predlog“, kazao je on.

Prema njegovim rečima, to što se dogodilo može da bude kvalifikano na različite načine.

„Mi ovaj slučaj možemo da kvalifkujemo na razne načine ali ako uzmete u obzir da je bilo dva automobila sa sedam pripadnika policije u različitim formatima, da je u pitanju automobil „škoda“ sami možete da donesete zaklučak“, kazao je on.

Prema njegovim rečima, Lokalni front čeka zavšetak istrage.

„Ono što možemo da kažemo je da je postojala namera da se Predrag povredi ali koji je povod ne možemo da tvrdimo sa sigurnošću, jer su takve okolnosti da i mi čekamo završetak istrage“, kazao je on.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare