Foto: Twitter/NemanjaSarovic

Nemanja Šarović, predsednik Pokreta "Ljubav, vera, nada" kaže da mu je danas zabranjen ulaz na prikaz sposobnosti Vojske Srbije na aerodromu Batajnica jer je, kako tvrdi, nosio majicu sa likom ruskog predsednika Vladimira Putina.

„Kao što vidite, ja sam došao u majici sa likom Vladimira Putina i to je bio razlog zbog koga mi nije dozvoljen ulaz. Sačekala nas je Vojna policija i obična policija iz javnog reda i mira, gospodin Rade Blagojević i kompanija koja nije htela da se predstavi i nisu nam dozvolili da uđemo“, rekao je Šarović u video snimku koji je objavljen na njegovom Tviter profilu.

Kako kaže, sopšteno mu je da postoje određena pravila ponašanja.

„Oni su ovo, verovali ili ne, podveli pod političke, ekstremističke i ne znam ni ja kakve poruke koje pozivaju na nasilje. Dakle, Vladimir Putin, zbog kojeg je 2014. organizovana vojna parada u Beogradu, povodom 70 godina od oslobođenja Beograda, danas je u ovoj Vučićevoj izdajničkoj Srbiji zabranjen i kažu da je to ekstremista koji poziva na nasilje i da je kao takav njegov lik nepoželjan na aerodromu Batajnica“, dodaje Šarović.

Prema njegovim rečima, tražili su od njega da promeni majicu, što on nije hteo, te nije ni ušao na aerodrom.

PROČITAJTE JOŠ

Podsećamo, Vojska Srbije je završila prikaz sposobnosti „Granit 2023“ na Vojnom aerodromu „Pukovnik-pilot Milenko Pavlović“ u Batajnici, na kome je učestvovalo više od 5.000 pripadnika sistema odbrane, oko 2.300 sredstava naoružanja i vojne opreme i više od 60 vazduhoplova.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar