Aleksandar Šapić Foto: Ivan Dinić/Nova S
Aleksandar Šapić Foto: Ivan Dinić/Nova S

Direktor NewsMax Adria Slobodan Georgiev izneo je sumnju da će predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić nakon stapanja njegove stranke sa SNS uspeti da sprovodi bilo kakvu politiku, a da ne bude u potpunosti podređen predsedniku Aleksandru Vučiću, i da ne radi samo ono što kaže i naredi. Šapić je uvređeno odgovorio: “Ružno je tako da govoriš, ja nisam pašče."

“Vučić voli ljude iz DS-a koje ova javnost kao ne voli. Tako je i Goran Vesić završio u SNS-u. Ali vidimo da je Vesićeva zvezda čudna i da  je pitanje da li će on, posle osam godina vlasti u Beogradu, ostati u Beogradu”, rekao je direktor NewsMax Adria Slobodan Georgiev.

Kaže da je Vučić sada pronašao drugog čoveka iz DS-a, Aleksandra Šapića, “koji je isto otpadnik na način na koji je bio Vesić – tako pericipiran u beogradskoj čaršiji”.

“Sada je samo pitanje, da li Šapić veruje da on može da sprovodi bilo kakvu politiku, osim one koju vidimo kada Vučić otvara auto-putove pa ga stavi pored sebe…”, rekao je Georgiev.

Šapić ga je u tom trenutku prekinuo rečima:

“Ružno je tako da govoriš, ja nisam pašče. Nemoj to da radiš, to je ružno”

“Ja nisam ja rekao da si pašče, ja samo govorim ono što vidim”, uzvratio je Georgijev i dodao:

“Mi vidimo jednu dominantu političku ličnost i vidimo da se radi samo ono što on kaže i naredi. Ja navijam za gospodina Šapića. Daću sad jednu super prognozu. Moja procena je da gospodin Šapić treba da bude predsednik SNS-a. Pobeđuje u gradu sledeće nedelje, Vučić se povlači iz stranke i preuzima je Šapić. To je najbolji scenario ali je pitanje da li do toga može da dođe. I nike bila uvreda”, rekao je Georgijev, na šta je Šapić dobacio:

“Nego šta nego je bila uvreda.“

 

„Stavljam tačku na raspravu sa Vesićem“

Lider SPAS-a Aleksandar Šapić rekao je gostujući u emisiji “Utisak nedelje” da stavlja tačku na raspravu između njega i zamenika gradonačelnika i člana predsedništva SNS-a Gorana Vesića koja je poslednjih dana bila prisutna u medijima i da će sa njim razgovarati na zajedničkim stranačkim organima.

Vesić je istakao da će moći blisko da sarađuje sa Šapićem ukoliko se on pre ulaska u SNS nauči lepom ponašanju i nauči da su u toj stranci svi jedna porodica i svi sarađuju i sprovode politiku Aleksandra Vučića.

Povezane vesti:

On je na taj način odgovorio na opasku lidera SPAS „da ne vidi Vesića u svom timu za Beograd“.

Na pitanje voditeljke Olje Bećković “Hoćete li da se naučite lepomo ponašanju?”, Šapić je odgovorio:

“Ko god želi da napravi rijaliti od tog našeg odnosa ja u tome neću da učestvujem. I dok sam bio član Demokratske stranke sam se zalagao da ljudi koji imaju o čemu da razgovaraju to rade u okviru organizacije, da to ne treba da se radi u javnosti, druga stvar je kada ste sa nekim politički neistomišljenik ili protivnik.”

Rekao je da će Vesić i on uskoro biti deo iste organizacije pa će onda moći da komuniciraju na zajedničkim stranačkim organima.

“Mislim da nije dobro za bilo koju ozbiljnu organizaciju da svoje nesuglasice rešava van stranke. Tako da ja tu stavljam tačku i ne idem dalje. To će biti i moj apel Srpskoj naprednoj stranci”, rekao je.

 

****
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare