Foto:Vesna Lalić

Nikola Petrović, biznismen i kum predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uputio je demanti povodom teksta koji je objavio KRIK, a u kome je bilo navedeno da je je imao firmu sa Dejanom Stanimirovićem Markosom, kriminalcem, umešanim u međunarodni šverc kokaina.

“Dejan Stanimirović do 2007, do kada sam bio u kontaktu sa njim, nije bio ni optužen niti osuđen za bilo šta – pa ni za šverc kokaina, tako da nikako nisam mogao ‘imati firmu sa kriminalcem’. Firma je ugašena pre 13 godina, a ja ga nisam video punih 16. Ne znam šta je sve kasnije taj čovek u životu radio, niti mogu da budem odgovaran za njegove dalje postupke i svako objektivan mene ne bi ni dovodio u vezu sa njegovim eventualnim kasnijim postupcima”, naveo je Petrović.

On je istakao da je povezivanja njega sa čovekom koji je u tekstu okarakterisan kao švercer, kriminalac, opasna momak koji je pod misterioznim okolnostima ubijen u Kolumbiji – dovodi kako njega, tako i njegovu porodicu u opasnost, a javnost u zabludu.

“Takođe, moram da primetim da nigde u tekstu nema nijedne zvanične potvrde o bilo kakvim kriminalnim aktivnostima koje su stavljene na teret tom čoveku”, naveo je Petrović.

On je dodao da je netačno da država od njegovih firmi otkupljuje struje i istakao da nijedno privredno društvo u njegovom vlasništvu nema ugovor sa državom o otkupu električne energije.

BONUS VIDEO Udes u Užičkoj ulici – šlep služba odvozi Meklaren Nikole Petrovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar