Mila Popović Foto: FoNet/Milica Vučković

"Prošlo je tačno 7 dana od kada se "tresla gora" kada je lažni gradonačelnik Aleksandar Šapić optužio javno, na konferenciji za medije, stranačkog kolegu, ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Gorana Vesića, da plaća novinare, vodi ih na žurke, plaća BIRN, Nikolu Jovanovića iz CLS-a i da ima razne kombinacije i šeme sa voditeljkama jutarnjeg programa", rekla je Mila Popović, predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde i narodna poslanica.

„Međutim, posle treska nastao je muk. Sedam dana niko ne reaguje. Vesić ćuti, SNS se ne oglašava, Vučić ignoriše, a tužilaštvo se pravi mrtvo, umesto da pokrene postupak i utvrdi da li zaista Vesić trguje uticajem i kojim parama on to sve radi“, dodala je Mila Popović.

„Ukoliko Šapić govori istinu, Vesić više ne sme i ne može biti ministar, ako laže – onda on ne može više biti gradonačelnik. Najbolje bi bilo za sve da obojica budu smenjeni sa svojih funkcija. Beograd je talac loše politike, neznanja i korupcije ove SNS vlasti, a sada i sukoba dvojice neostvarenih gradonačelnika, koji se svodi na „mala bara puna krokodila“. Dok se oni bave sobom, projekti kao što su metro, glavna autobuska stanica, Bulevar patrijarha Pavla, podzemne garaže, fabrike za preradu otpadnih voda, mostovi – stoje. Prolazi nam život u saobraćajnim gužvama i lošem prevozu dok se visoki zvaničnici iste stranke bave ličnim sukobima i jeftinim tabloidnim prepirkama“, istakla je Popović i zaključila:

„Beograđani ovo nisu zaslužili i zato ne žele i ne glasaju za SNS koji ovaj grad vodi na razlici glasova ljudi koji u Beogradu ne žive. U tome su verovatno Šapić i Vesić jedino saglasni, da je krađa glasova sasvim u redu ako zadržiš svoje privilegije, tu im je interes zajednički“.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare