Foto: Nova.rs, Nova S

Privremeno nadzorno telo za praćenje elektronskih medija formirano je danas, na osnovu sporazuma unapređenju izbornih uslova. Kako saznaje Nova.rs, na čelu ovog tela biće Olivera Zekić, predsednica Saveta REM-a i Rade Veljanovski iz Građanskog demokratskog foruma.

Privremeno nadzorno telo za elektronske medije formirano je na osnovu dogovora vlasti i opozicije, učesnika pregovora u Skupštini. Kako je rečeno našem portalu pometo telo će činiti dva kopredsedavajuća člana – iz redova REM-a će to biti Olivera Zekića, a iz redova opozicije Rade Veljanovski.

Pročitajte još...

Ministarstvo kulture i informisanja donelo je nedavno rešenje o imenovanju članova Privremenog nadzornog tela za praćenje medija tokom izborne kampanje.

Za članove privremenog nadzornog tela za praćenje medija, na predlog REM-a, ranije su imenovani , pored Olivere Zekić, član Saveta REM-a Milorad Vukašinović, izvršna direktorka REM-a Rajka Galin Chertić, generalni sekretar REM-a Milan Todorović, načelnik službe za nadzor i analizu programa emitera REM-a Stevica Smederevac, analitičar projekta u REM-u Srđan Miljković.

Na predlog Narodne skupštine imenovani su ispred Socijademokratske partije Srbije Rade Veljanovski, ispred koalicije NADA Zdravko Veselinov, a ispred Dveri Milorad Marinković.

Imenovani su i Peđa Milosavljević ispred pokreta Dosta je bilo, kao i Stevan Ristić ispred Stranke moderne Srbije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar