Boško Obradović Foto: Ivan Dinić/Nova S

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović saopštio je danas da je na sastanku sa predsednikom Narodne skupštine Ivicom Dačićem, čija je tema bila dijalog vlasti i opozicije za poboljšanje izbornih uslova "ponovio svoj stav da ne vidi logiku da u pregovorima učestvuju kolege iz opozicije koje nisu imale primedbi na prošlogodišnje izbore".

Obradović je rekao da je dobio poziv da se sledeće srede pojavi na razgovorima u Skupštini koji će se održati mimo delegacije Evropskog parlamenta, kao i da se na njima očekuje učešće i predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića i predsednika Socijalističke partije Srbije Ivice Dačića.

Pročitajte još...

On je naveo da će tu „ponudu preneti Predsedništvu pokreta Dveri na odlučivanje“, kao i da će se naknadno saznati kada će direktni dijalog između vlasti i opozicije početi i kakav će biti njegov format i teme.

„Dačić me je upoznao da u ovoj fazi ne može doći do daljih direktnih pregovora na osnovu mog predloga jer se prvo očekuju rezultati brojnih konsultacija koje vodi delegacija Evropskog parlamenta sa našim parlamentarnim i vanparlamentarnim strankama, čiji će ishod biti poznat 7. maja“, rekao je Obradović.

Sastanak je na Dačićev poziv održan u Domu Narodne skupštine, bez prisustva medija.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar