Foto:A.K./ATAImages

Poslanik Narodne stranke Stefan Jovanović imenovan je za poverenika Gradskog odbora Niš i njegov zadatak biće da organizuje rad Odbora do stranačke skupštine, s obzirom da je mandat Gradskog odbora istekao u februaru, navode iz centrale. Do sada je na ovoj funkciji bio poslanik Đorđe Stanković.

Narodni poslanik Narodne stranke Stefan Jovanović imenovan je danas za poverenika Gradskog odbora Narodne stranke Niš, navodi se u saopštenju Narodne stranke, koje prenosimo u celosti.

Mandat Gradskog odbora Niš istekao je u februaru ove godine.

Zadatak poverenika Narodne stranke za Niš biće organizacija rada gradskog odbora do Skupštine Narodne stranke, zakazane za 22. oktobar.

Mandat poverenika trajaće 120 dana i on neće biti kandidat za predsednika Gradskog odbora Narodne stranke Niš na izbornoj skupštini gradskog odbora.

Niš je grad u kojem opozicija, prema relevantnim istraživanjima javnog mnjenja, ima priliku da pobedi vlast SNS-a i niški odbor Narodne stranke će biti posvećen tom cilju.

Jovanović je rođen 1989. godine u Nišu, gde je završio Pravni fakultet.

Кao jedan od najangažovanijih studenata Pravnog fakulteta u Nišu, višestruki je dobitnik nagrade „Partnerstva za obrazovanje i razvoj zajednice“ koju kompanija „Philip Morris“ dodeljuje najboljim studentima koji snažno doprinose razvoju lokalne zajednice.

U oktobru 2017. godine izabran je za generalnog sekretara Narodne stranke. Zamenik je šefa poslaničke grupe Narodne stranke u Skupštini Srbije.

BONUS VIDEO: Vuk Jeremić o tome kako je došlo do sukoba s Miroslavom Aleksićem 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar