Vladimir Gajić, emisija Utisak nedelje
Foto: Nova S

Predsednik Pravnog tima Narodne stranke i advokat Vladimir Gajić rekao je da je na Tviteru prozvao premijerku Srbije Anu Brnabić jer je, kako kaže, bio frapiran tom količinom bahatosti i zla koji izbija iz te žene kada je objašnjavala kako su se list "Danas " i Zoran Čičak povezali da ubiju brata Aleksandra Vučića.

Gajić je tim povodom prozvao premijerku na Tviteru, napisavši: „Alo glupačo“.

Gajić je objasnio da je Zoran Čičak napisao jedan ironičan tvit, upotrebio jedan sarkazam na činjenicu da je list ‘Danas’ objavio da je među ljudima koji su pritiskali građane u mesnim zajednicama u Novom Sadu za koga će da glasaju bio izvesni gospodim čiji je nadimak „Snajper“.

Pa je Čičak, kako je dodao, napravio jedan sarkazam i rekao: „Jedina odbrana je da imate jedan snajper u svakoj mesnoj zajednici“.

Brnabić je, kako je naveo Gajić, iz toga izvukla zaključak, a imajući u vidu fotografiju gde se nalazi brat Aleksandra Vučića da je to priprema za njegov atentat.

Onda je on uhapšen da bi bio ponižen, stavili su mu lisice pred ženom i sinom, odveden je, a  specijalna policija nije znala da mu kaže čiju je sigurnost ugrozio, istakao je Gajić.

„Rekli su mu, to će da ti objasni tužilac. Isti tužilac koji goni Aleksandra Obradovića, a zove se Aleksandar Momčilović, zamenik tužioca za visokotehnološki kriminal“, istakao je on, dodajući  da navodi imena da ih ljudi zapamte, a koja će jednog dana da budu lustirana.

Bio je saslušavan kod drugog tužioca koji izgleda ima „malo smisla za taj predmet“, a s obziorm  na toda Andrej Vučić nije prijavio da se oseća ugroženim, da mu Zoran Čičak sprema ubistvo snajperom, on je pušten da se brani sa slobode.

„To je bio razlog zašto sam ja to rekao, zato što Ana Brnabić ide po televizijama i ono što kaže Vučić to isto ponavi ministar spoljnih poslova, to ponavi onaj iz Informera, to ponavlja ona. To je jedna matrica. Oni se na isti način o istoj temi izjašnjavaju zato što su dobili sinopsis šta o toj temi treba da govore. I onda ona ode kao ‘glupi avgust’ po televizijama i ponavlja to.“

Njena uloga u režimu Aleksandar Vučića je „najblaže rečeno odurna“ i ja se nadam da ovo što sam rekao – alo glupačo, da će postati slogan kada je Ana Brnabić, rekao je Gajić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar