Zoran Cicak
Foto:Screenshot/Twitter/Zoran Čičak @zorancicak

Osnivač Ohridske grupe i nekadašnji član JUL-a Zoran Čičak priveden je u utorak na informativni razgovor u prostorijama MUP-a.

Izvori portala Nova.rs u MUP-u, javljaju da se Čičak u ovom trenutku nalazi u prostorijama, te da je u toku njegovo ispitivanje. On je priveden u svojstvu građanina, a njegov stan je pretresen i prilikom privođenja stavljene su mu lisice.

Čičak, koji je veoma aktivan na društvenom mreži Tviter, često se oglašava u svojim objavama gde kritikuje SNS i predsednika Vučića. Poslednja njegova reakcija je na tekst pod naslovom „Andrej Vučić imao zadatak da opominje i disciplinuje“, aludirajući na njegovo prisustvo na lokalnim izborima u Novom Sadu.

Čičak je reagovao i napisao da „svaka mesna zajednica zaduži jedan snajper da bi utakmica bila fer“. Ubrzo su ovo preneli pojedini portali bliski vlasti, koji su objavili da to predstavlja poziv na ubistvo brata Aleksandra Vučića.

Za sada nije poznato da je ovaj sporni tvit direktan razlog njegovog privođenja, ali naši izvori javljaju da je povod „pisanje o predsedniku Aleksandru Vučiću“.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare