Zoran Lutovac Foto:Zoran Mrđa/FoNet

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac kaže da današnji događaj u Sava centru, na kojem je održana sednica Skupštine dela stranke na čelu sa Branislavom Lečićem, nema nikakve veze sa DS.

Ignorišući postojanje bilo kakvih izbora među demokratama koji su iz stranke isključeni, Lutovac je za sutra najavio sednicu Glavnog odbora.

„Današnji događaj u Sava Centru nema nikakve veze sa Demokratskom strankom. Sutra, u nedelju 4. oktobra u 13 sati, Demokratska stranka ima Glavni odbor na kojem će se raspravljati o nacrtu novog Statuta i nastaviti sa unutrašnjim reformama i revitalizacijom stranke“, najavio je Lutovac na svom Tviter profilu.

Da podsetimo, u Sava centru je danas održana izborna skupština frakcije Demokratske stranke koja se protivi aktuelnom rukovodstvu, na kojoj su verifikovani mandati novoizabranom predsedniku DS Branislava Lečića, kao i novim potpredsednicima stranke.

Lečić je za predsednika frakcije DS izabran na izborima 26. septembra, nakon čega je on i još 52 članova DS izbačeno iz te stranke.

Kako je rečeno na početku skupštine, njoj je prisustvovalo 642 delegata.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar