Vila Milana Radoičića na Gazivodama
Vila Milana Radoičića na Gazivodama

Kosovski ministar unutrašnjih poslova ponovo je boravio na Severu Kosova. I dok je u prošlosti u više navrata posećivao specijalne jedinice, obilazio infrastrukturne i druge radove, sada je turistički veslao na Gazivodama.

„Sa članovima kajakaškog saveza Kosova ovu nedelju smo proveli ploveći jezerom Gazivode“, naveo je Dželjalj Svečlja u objavi na Fejsbuku, prenosi KoSSev.

Kaže da su ga članovi ovog saveza pozvali, na čemu im se zahvalio.

„Jezero Gazivode, okruženo prirodnim lepotama i sa kapacitetom koji ima, danas je bilo adresa sportista Kajkaškog saveza, koji plove vodama naše zemlje i šire“, dodao je.

Svečlja poručuje da Kosovo ima izuzetne prirodne resurse koji omogućavaju razvoj različitih rekreativnih aktivnosti za građane, a posebno za omladinu.

Kosovski ministar unutrašnjih poslova objavio je više fotografija.

Na jednoj od njih vidi se Svečlja u čamcu kako vesla, tu su i fotografije drugih ljudi, među kojima i jedna na kojoj se vide dve osobe u dresovima na čijoj poleđini piše „KOSOVA“.

Na fotografijama se vidi i pristanište vile Milana Radoičića koja je zaplenjena ubrzo nakon dešavanja u Banjskoj 24. septembra prošle godine.

***

BONUS VIDEO – Od sutra sve gotovinske transakcije na Kosovu isključivo u evrima

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare